Motion Amplification Camera

Afbeelding1 B NP

We breiden onze service op het gebied van trillingsmetingen uit door het toepassen van een revolutionaire ontwikkeling: Het zichtbaar maken van beelden die normaal gesproken niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog, middels de zgn. Motion Amplification Camera.

Wat is Motion Amplification?
Motion Amplification is een revolutionair videoverwerkingsproduct en softwarepakket dat visualisatie van de beweging mogelijk maakt, subtiele bewegingen detecteert en die beweging versterkt tot een niveau dat zichtbaar is met het blote oog. Elke pixel wordt een sensor die in een oogwenk miljoenen datapunten genereert, meet en kwantificeert mechanische of structurele elementen die een camera kan zien met dezelfde nauwkeurigheid als een contactverplaatsingssensor. U kunt u uw gegevens filteren en bewegingen op specifieke frequenties visualiseren om de echte oorzaak van een probleem op te sporen en samen met uw team en onze service te verhelpen.

Meer informatie? Neem contact op met Roger Heuts, mobiel: 0653393410 of stuur een e-mail: r.heuts@ststechniek.nl

Hieronder worden een aantal opnames weergegeven die door STS gemaakt zijn met deze unieke camera:


____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________